AchterBanComité

Wij willen ons als AchterBanComité (ABC) graag aan je voorstellen en vertellen waarom wíj in zee zijn gegaan met Hans en Carolien. 

Waarom?
Wij zijn enthousiast over het werk van Hans en Carolien onder medelanders, moslims en migranten. Daarom willen wij hen, in vertrouwen op God en in afhankelijkheid van Hem, bijstaan in hun bediening. We zien er naar uit om hen, samen met jou, te ondersteunen. Als ABC zullen wij zoeken naar manieren waarop we de achterban kunnen versterken. Want vele biddende handen maken het draagvlak groot.

Wat?
We stimuleren betrokkenheid bij en gebed voor Hans en Carolien en ICF, dragen zorg voor de communicatie, waaronder de nieuwsbrief, werven financiële steun en houden de administratie bij. Wil je contact met ons opnemen? Kijk dan op de contactpagina.

Even voorstellen:

Aart & Heleen Stuivenberg

thumb Aart en Heleen StuivenbergWij zijn Aart en Heleen Stuivenberg. We hebben 3 kinderen: Marloes, Maarten en Timon. Ons gezin is inmiddels ook uitgebreid met hun partners. Wij hebben Hans en Carolien leren kennen via De Regenboog. In de loop van de tijd is er een fijne vriendschap ontstaan, waar we wederzijds betrokken zijn geraakt bij elkaars gezinnen. Daardoor hebben we vanaf het begin hun bediening mogen ondersteunen. Wij als gezin vinden het belangrijk om gastvrij huisgezin van God te zijn. Dit beperkt zich niet tot onze woning, maar geeft de intentie aan hoe wij willen omgaan met de mensen om ons heen. Jezus roept ons om te zien naar je naaste. Dit is de reden waarom wij ons geroepen weten aan hun AchterBanComité deel te hebben.

Petra de Bruijn

thumb petraMijn naam is Petra de Bruijn. Getrouwd met Jan en samen hebben we twee kinderen, zoon Coen van bijna 17 jaar en dochter Lieke van 14 jaar. We kennen Hans en Carolien al diverse jaren, we leerden ze kennen in de tijd dat zij in Veenendaal woonden. De afstand tussen onze huizen was zo’n 150 meter. Het is niet alleen het zendingsechtpaar in de frontlinie dat werkt in Gods Koninkrijk, de achterhoede is ook van belang. Dat vind ik ook gelijk het mooie aan dit werk. Een klein onderdeel in het grote geheel, in het grote radarwerk. Alle schakeltjes zijn nodig. Ieder op zich en samen als geheel. Een instrument in Gods Hand. Met één gezamenlijk doel: dat mensen gewonnen mogen worden voor God en het verlossingswerk van Zijn Zoon Jezus Christus!

Marco van Bemmelen

marco250Ik ben Marco van Bemmelen, getrouwd met Marjanne en we hebben drie mooie kinderen. Hans en Carolien hebben wij leren kennen in de Regenboog in Veenendaal. Hun passie voor en bewogenheid met onze medelanders werkt aanstekelijk en moedigt aan. God ziet het hart aan en niet de buitenkant. Juist door verschillende culturen met elkaar te verbinden worden we kleurrijker en komt ieder mens meer tot bloei. Ik wil me graag inzetten in het ABC, ter ondersteuning van Hans en Carolien en om zo met elkaar dienstbaar te zijn in Gods koninkrijk.
 

Our website is protected by DMC Firewall!