Verhuizen naar Rotterdam

vrijdag, 06 januari 2017

Verhuizen naar Rotterdam

Voor ons zit het komende jaar vol uitdagingen. Niet alleen het werk van ICF Veenendaal overdragen en per 1 juli 2017 beginnen bij ICP, maar ook verhuizen. We willen graag naar Rotterdam, maar weten (nog) niet hoe.

Gaan we kopen of huren? Kunnen we een hypotheek krijgen? Van wie? Of lukt het anders om een betaalbaar huurhuis te vinden? Hoe? Daar komt dan ook de schoolkeuze voor de kinderen nog bij. En wat te denken van ballet en tafeltennis – voor Roos en Samuel minstens zo belangrijk! Wanneer alles onzeker is, zijn er veel mogelijkheden.

Inmiddels zijn we in gesprek met een PKN gemeente die haar gebouw verkoopt. Daar zitten twee pastorieën bij. Als die niet verkocht worden, dan zouden we voor huur ervan in aanmerking kunnen komen. In maart horen we meer.

Ondertussen onderzoeken we andere mogelijkheden. Wellicht vinden we een ondernemer die vanuit zijn BV een hypotheek kan verstrekken. Of we lopen tegen een heel andere verrassing aan …

Willen jullie meedenken? Als je ideeën hebt over wonen in 010, dan horen we het graag! Denk ook aan onze kinderen. Het wordt een hele ervaring voor hen: van dorp naar stad, verandering van school, afscheid van vrienden. Bid voor ons om moed, bescherming, wijsheid en een open houding, zodat we zien en horen welke weg God wijst.

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast
Our website is protected by DMC Firewall!