Afscheid van Veenendaal

donderdag, 04 mei 2017

De overdracht van ICF is begonnen! Het nieuwe voorgangersechtpaar Cees en Mirjam Molenaar worden in april, mei en juni ingewerkt. Een mooie tijd waarin alle facetten van het werk in de afgelopen jaren voorbij komen. Begin juli vertrekken we definitief naar Rotterdam. Vóór die tijd hebben we twee momenten van afscheid waarvoor we je graag uitnodigen.

Thuis zijn we flink aan het opruimen. Op koningsdag hebben we veel spullen verkocht. Caroliens kraamcadeau’s zijn inmiddels in de aanbieding; stuur ons een bericht als je interesse hebt, want hoe meer we verkopen, hoe minder er verhuisd hoeft te worden! Zelfs de kinderen hebben al speelgoed in dozen gestopt.

Het is erg leuk om terug te denken aan 20 jaar Veenendaal. Wat hebben we hier veel meegemaakt! Hans begon er op de Bijbelschool in 1997. Drie jaar later trouwden we. Samen stagelopen in de gemeente van Toon Vanhuijsse in Tongeren. Carolien ging werken in de zorg, Hans op de Bijbelschool. Samuel en Roos werden geboren. In 2006 als voorganger aan de slag in De Regenboog. Rhodé kwam ter wereld. In 2012 begon ICF en nu staan we stil bij ons afscheid, niet alleen van de gemeente, maar van een hele periode in Veenendaal.

Als je het met ons wilt meevieren, dan ben je binnenkort hartelijk welkom. Op 25 en 28 mei zijn er twee afscheidsmomenten. Hemelvaartsdag is vooral bedoeld voor ICF; zondag 28 mei voor iedereen die op de één of andere manier bij ons leven en werk betrokken is.

Hopelijk tot gauw! 

Uitnodiging - Klik hier!

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast
DMC Firewall is a Joomla Security extension!